Advantage Logo White
Advantage Logo White
Advantage Logo White

Select the Advantage platform that fits your needs

Help Desk

Вступ

Це Повідомлення про конфіденційність стосується обробки персональних даних компанією Advantage Group International Inc та її дочірніми компаніями, спільно відомими як «Advantage» (у цьому документі також «ми», «наш» і «нас»).

Ми розуміємо, що ви дбаєте про конфіденційність вашої інформації, і ми серйозно ставимося до цього. Це Повідомлення про конфіденційність описує нашу політику та практику щодо збору та використання ваших особистих даних і встановлює ваші права на конфіденційність.

Контакти

Advantage Group International Inc

Адреса: 101-320 Бай Стрит, Торонто, Онтаріо, M5H 4A6, Канада

Електронна адреса: info@advantagegroup.com

Реєстраційний № ICO : ZB414373 – The Advantage Group International, Inc

Зміни до цього Повідомлення про конфіденційність

Ми регулярно переглядаємо нашу політику конфіденційності.

Ми розуміємо, що конфіденційність інформації є постійною відповідальністю. Advantage залишає за собою право змінювати цю Політику конфіденційності в будь-який час без попередження, щоб відобразити зміни в законодавчих або нормативних зобов’язаннях або зміни в тому, як ми працюємо з особистою інформацією.

Якщо ми внесемо будь-які суттєві зміни, ми повідомимо вас, опублікувавши переглянуте повідомлення на наших веб-сайтах. Подальше використання вами веб-сайтів і подальше надання нам персональних даних регулюватиметься положеннями поточного Повідомлення про конфіденційність.

Цю версію востаннє оновлено 8 листопада 2022 р. Історичні версії можна отримати, зв’язавшись з нами.

Хто ми?

Заснована в 1988 році Advantage Group International, Inc. (Advantage) є динамічною, зростаючою компанією з дослідження ринку, яка допомагає клієнтам будувати успішні відносини зі своїми клієнтами. Програми Advantage стали галузевим стандартом для вимірювання ділових стосунків і ефективності у сфері споживчих товарів, охорони здоров’я, фармацевтичного ринку та громадського харчування на світовому ринку. Ми надаємо цінну інформацію більш ніж 500 клієнтам у всьому світі.

Що ми робимо?

Advantage проводить дослідження ринку в багатьох країнах світу, використовуючи онлайн-опитування, опитування на основі Excel і опитування на папері. Комплексне портфоліо послуг Advantage було розроблено з однією метою — допомогти клієнтам зрозуміти та зміцнити їхні ділові відносини. Продукти компанії включають Advantage Report™, який надає постачальникам відгуки про їх ефективність від їхніх ключових роздрібних клієнтів, і Advantage Report Retailer, у якому постачальників, у свою чергу, просять оцінити ефективність і продуктивність роздрібних продавців, з якими вони співпрацюють.

Як ми збираємо та використовуємо (обробляємо) персональні дані?

1. Відвідувачі нашого сайту

2. Клієнти та ділові контакти

3. Учасники дослідження

4. Маркетинг

5. Рекрутинг

1. Відвідувачі нашого сайту

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми використовуємо сторонні служби для збору стандартної інформації інтернет журналу та деталей поведінки відвідувачів. Ми робимо це, щоб дізнатися такі речі, як кількість відвідувачів різних частин веб-сайту. Коли ви заповнюєте контактну форму на нашому веб-сайті або використовуєте електронну пошту для запитів, ми використовуватимемо надану вами інформацію, щоб надати вам відповідну відповідь.

1.1 Функції соціальних мереж

Наші веб-сайти можуть містити функції соціальних медіа, такі як кнопка LinkedIn або YouTube і віджети, або будь-які інтерактивні міні-програми, які працюють на наших сайтах. Ці функції можуть збирати ваш IP адресу, сторінку, яку ви відвідуєте на наших сайтах, і встановити файл cookie, щоб функція працювала належним чином. Функції та віджети соціальних медіа розміщуються третьою стороною або безпосередньо на наших веб-сайтах. Ваша взаємодія з цими функціями регулюється політикою конфіденційності та іншими політиками компаній, які їх надають.

1.2 Зовнішні веб-сайти

Наші веб-сайти можуть містити посилання на сторонні веб-сайти. Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за зміст або практику цих веб-сайтів. Надання нами таких посилань не означає, що ми схвалюємо ці інші веб-сайти, їхній зміст, їхніх власників чи практики. Це Повідомлення про конфіденційність не стосується цих інших веб-сайтів. На ці веб-сайти поширюється будь-яка політика конфіденційності та інша політика, яку вони можуть мати.

2. Клієнти та ділові контакти

Наші клієнти — це компанії та їхні представники, які доручають нам надавати наші послуги

2.1 Яку інформацію ми зберігаємо про наших клієнтів/постачальників?

Ми можемо зберігати таку інформацію про наших клієнтів/постачальників:

• Контактні дані – ім’я, посада, адреса підприємства, адреса електронної пошти підприємства, номери робочих телефонів, включаючи номери мобільних телефонів

• Імена користувачів і дані для входу на наші платформи

• Звіти про використання цих платформ

• Дані про транзакції, включаючи відомості про послуги, які ви придбали у нас/надали нам

• Фінансові дані, наприклад банківські реквізити

• Фотографія, професійний профіль, сфери компетенції для будь-яких профілів клієнтів

• Ваші відео та фотографії, зроблені на будь-якому з наших заходів, на яких ви були присутні

• Ваші відгуки про наші послуги

Ми можемо отримувати персональні дані від наших клієнтів про інших осіб, напр. своїх колег під час надання наших послуг. Будь-яка така інформація використовується виключно для таких цілей і обробляється суворо згідно з інструкціями клієнта.

Ці дані збираються та обробляються для виконання нашого контракту з вами, надання вам наших послуг. Ми також використовуємо ваші дані, щоб зв’язатися з вами для наших аналітичних досліджень.

3. Учасники дослідження

Ми проводимо дослідження та аналітику, щоб надати низку послуг і рішень. З цією метою ми проводимо дослідження, які можуть приймати форму онлайн-опитувань, телефонних інтерв’ю або фокус-груп. Якщо ви є працівником/власником організації, яка, на нашу думку, може бути зацікавлена ​​в наших послугах або послугах наших клієнтів, ми можемо зберігати особисту інформацію про вас, як-от ваше ім’я, посаду, робочий номер телефону та адресу електронної пошти.

Ми збираємо ці дані у відкритому доступі, коли розмовляємо з кимось у вашій компанії чи безпосередньо спілкуємося з вами.

3.1 Яку інформацію ми збираємо про предмет наших досліджень?

Ми можемо збирати та зберігати таку інформацію про вас:

• Контактні дані: ім’я, посада, ім’я роботодавця, контактна електронна адреса, номер телефону, регіон і країна проживання

• Спеціальні атрибути, які допомагають нашим дослідженням і звітам про результати, наприклад підтвердження щодо придбання та використання певного продукту чи послуги.

• Записи дзвінків і відповіді на опитування. Ваші відповіді та записи викликів обробляються лише таким чином, щоб не ідентифікувати жодну особу.

3.2 Як ми збираємо ваші дані?

Ми можемо отримувати інформацію про предмети дослідження з таких джерел:

Наша база даних клієнтів і попередні предмети досліджень

Загальнодоступна інформація про цікавих людей (наприклад, з Google, LinkedIn, Facebook, Twitter, новинні статті)

Інформація, що надана нашими клієнтами, які попросили нас провести таке дослідження

Інформація, що постачається нашими сертифікованими постачальниками. Вони зобов’язані отримати та надати нам аудиторське підтвердження вашої згоди на надання нам ваших персональних даних.

Вашу адресу електронної пошти або номер телефону буде використано для зв’язку з вами щодо вашої участі в нашому опитуванні. Якщо ви візьмете участь в опитуванні або надасте нам особисту інформацію в рамках опитування, ми збережемо наступні дані на випадок, якщо нам знадобиться зв’язатися з вами для подальшої роботи: ваше ім’я, прізвище, посаду, електронну адресу та назва компанії.

Ця інформація використовуватиметься виключно Advantage і не буде передаватись третім особам. Відповіді, які ви надаєте в опитуванні або під час подальшого інтерв’ю з визначеним інтерв’юером Advantage, використовуватимуться в зведеній формі для надання цінної інформації нашим клієнтам. Вас не ідентифікуватимуть ні за оцінками в опитуванні, ні за коментарями, отриманими під час будь-якого подальшого інтерв’ю.

Ваша участь у наших онлайн-опитуваннях завжди є добровільною та з вашої згоди. Ви можете будь-коли видалити свою електронну адресу з нашого списку розсилки. Після видалення ви більше не отримуватимете від нас запрошення на опитування чи повідомлення для цього опитування. Щоб скасувати підписку, надішліть відповідь на запрошення електронною поштою, висловивши бажання відмовитися від підписки.

4. Маркетингові дані

Ми зберігаємо контактні дані осіб, які висловили бажання почути від нас відгук або співпрацювали з нами для наших попередніх послуг. Усі прямі маркетингові дії для таких осіб повинні відповідати відповідним вимогам щодо конфіденційності та нормативним вимогам.

4.1 Як збираються ваші персональні дані?

Ви можете надати нам свої особисті дані за допомогою

• Заповнення будь-якої форми на веб-сайті Advantage або підписка на інформаційні бюлетені/електронні бюлетені

• Заповнення форми, що додається до корпоративних комунікацій, прямих маркетингових кампаній, офіційного документа

• Реєстрація на наші вебінари / віртуальні події / особисті події

• Участь у заході, замовленим у Advantage/клієнтом Advantage

• Приєднання до будь-якого з наших форумів, груп клієнтів і лідерів

• Закупівлі будь-яких продуктів або послуг від Advantage

• Реєстрації в блозі або надіслати коментар

• Взаємодії з нашими менеджерами у роботі з клієнтами/командою відділу продажів/розвитку бізнесу

• Участі в дослідницьких інтерв’ю

• Даних, які можуть бути зібрані у відкритому доступі, напр. LinkedIn, Google, ваш веб-сайт.

4.2 Як ми використовуємо ваші дані?

Ми можемо використовувати ваші дані, щоб сформувати уявлення про те, що, на нашу думку, ви можете побажати чи потребувати або що може вас зацікавити. Ми використовуємо лише ті дані, які ви надаєте нам безпосередньо для цієї мети, а також сукупні дані, надані нам нашими партнерами, що проводять аналітику.

Ми прагнемо надати вам вибір щодо конкретного використання персональних даних, зокрема щодо маркетингу та реклами. Ми надсилаємо електронний маркетинг – наприклад, маркетинг електронною поштою – людям, які раніше купували або висловлювали інтерес до наших послуг. Ми здійснюємо цю маркетингову діяльність, виходячи з наших законних інтересів. Ми завжди пропонуватимемо вихід із отримання цього маркетингу, коли ви вперше купуєте наші послуги/продукти, а також у кожній маркетинговій комунікації згодом. Час від часу ми можемо розсилати рекламу поштою для збільшення наших продажів, що відповідає нашим законним інтересам. Ви можете оновити свої маркетингові вподобання, якщо не бажаєте отримувати ці повідомлення

Ви також можете отримувати інформацію про маркетинг і події на електронну адресу, яку ви зробили загальнодоступною, наприклад, на LinkedIn та інших подібних платформах, якщо ми вважаємо, що це буде корисно. Ви можете скасувати підписку на такі електронні листи, якщо не хочете їх отримувати в майбутньому.

5. Рекрутинг

Уся інформація, яку ви надаєте під час подання заявки, буде використана лише для обробки вашої заявки, а також для виконання законодавчих або нормативних вимог, якщо це необхідно.

Ми не будемо передавати будь-яку інформацію, яку ви надаєте під час процесу найму, будь-яким третім особам у маркетингових цілях або зберігати будь-яку вашу інформацію поза межами систем, контрольованих Advantage.

Інформація, яку ви надаєте, буде безпечно зберігатися в нас. Ми використовуватимемо контактні дані, які ви нам надасте, щоб зв’язатися з вами для повідомлення статусу розгляду вашої заяви. Ми використаємо іншу надану вами інформацію, щоб оцінити вашу придатність для посади, на яку ви подали заявку. Ми не збираємо більше інформації, ніж нам потрібно для досягнення заявлених цілей, і не зберігатимемо її довше, ніж це необхідно.

5.1 Стадія подачі заявки

Усі заявки подаються через наш сайт, рекрутерів або безпосередньо. Ми просимо вас про: Контактні дані – ім’я, адреса, номер телефону та адреса електронної пошти. Ваш попередній досвід – детальна інформація про вашу освіту, історію роботи, ваші інтереси, кваліфікацію та досвід. Цю інформацію бачитимуть лише ті користувачі Advantage, яким вона потрібна для цієї мети. Ви можете відкликати свою заявку або змінити дані, повідомивши нас у письмовій формі.

5.2 Етап відбору

Ми складемо короткий список заявок на співбесіду. Інформація буде створена вами та нами. Наприклад, ви можете виконати письмовий тест або ми можемо зробити нотатки для співбесіди. Ми зберігаємо цю інформацію, щоб оцінити вашу відповідність цій посаді. Ми також проведемо ідентифікацію підтвердження та перевірка вашого права на роботу згідно з місцевими правилами, перш ніж надсилати листи з пропозиціями.

5.3 Як довго зберігається інформація?

Якщо вам не вдасться на будь-якому етапі процесу зберегти інформація, яку ви надали до цього моменту, вона буде зберігатись в архіві з дати, коли вам буде надіслано сповіщення електронною поштою.

 Інформація, отримана під час процесу оцінювання, наприклад, записи співбесід, зберігається нами протягом шести місяців після закриття вакансії. Якщо вашу заявку буде прийнято, ми збережемо вашу інформацію згідно з нашим Повідомленням про конфіденційність для працівників і підрядників.

Використання файлів cookie

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми можемо використовувати файли cookie для відстеження моделей поведінки відвідувачів нашого веб-сайту. Ми розміщуємо текстовий файл (cookie) у каталозі браузера на жорсткому диску окремого комп’ютера. Файл cookie — це невеликий фрагмент інформації, який зберігає основну інформацію, яку ви вводите на веб-сайт у своєму веб-браузері. Файл cookie не може бути прочитаний жодним веб-сайтом, крім того, який встановив файл cookie. Деякі браузери можуть бути налаштовані на відхилення всіх файлів cookie. Ознайомтеся з нашою політикою стосовно файлів cookie.

6. Коли і як ми надаємо ваші персональні дані?

Ми можемо надавати ваші персональні дані:

Нашій команді маркетингу та дослідницькій групі, коли ми отримали згоду, або оцінили, що вона може бути оброблена на підставі законного інтересу.

Нашому І.Т. постачальникам послуг і постачальникам хмарних послуг, які надають послуги зберігання, обробки, резервного копіювання та пошуку даних.

Будь-яким третім сторонам (наприклад, постачальники цифрового маркетингу, спонсори наших заходів і вебінарів), з якими ви дозволяєте нам надавати вашу контактну інформацію

Міжнародна передача даних

Ваша особиста інформація може збиратися, передаватися та зберігатися нами в Канаді та нашими офісами чи філіями в інших країнах, де ми працюємо. Будь ласка, зверніться до наших інструкцій щодо обробки даних для певного регіону нижче.

Автоматизоване прийняття рішень

Ми не використовуємо автоматизоване прийняття рішень щодо ваших персональних даних.

7. Безпека вашої особистої інформації

Advantage вживає суворих заходів для забезпечення захисту кожного аспекту вашої особистої інформації. Доступ до всієї особистої інформації обмежений і обмежений кількома ключовими особами, які можна ідентифікувати. Безпека нашого веб-сайту та опитування регулярно перевіряється.

Advantage ніколи не запитуватиме у вас особисту інформацію, таку як ваша кредитна картка чи водійське посвідчення, у рамках нашого дослідження. Ми використовуємо безпечні сервери та брандмауери, коли збираємо інформацію та захищаємо конфіденційність респондентів. Інформація вашого профілю є суворо конфіденційною та використовуватиметься лише Advantage для надсилання вам електронних листів щодо наших опитувань або іншим чином, як це передбачено цією Політикою конфіденційності.

Щоб допомогти захистити конфіденційність наданих вами даних та ідентифікаційної інформації, ми підтримуємо фізичні, технічні та адміністративні засоби захисту. Ми постійно оновлюємо та тестуємо наші технології безпеки та елементи керування. Ми обмежуємо доступ до ваших особистих даних для тих співробітників, яким ця інформація потрібна для надання вам переваг або послуг. Крім того, ми навчаємо наших співробітників щодо важливості конфіденційності та забезпечення конфіденційності та безпеки вашої інформації. Ми зобов’язуємося вживати відповідних дисциплінарних заходів для виконання обов’язків наших співробітників щодо конфіденційності.

Ми маємо політику та процедури інформаційної безпеки для захисту Особистої інформації від несанкціонованого доступу, зміни, розголошення чи знищення, а також маємо кілька рівнів заходів безпеки, які відповідають типу та конфіденційності даних.

8. Зберігання даних

Ваші особисті дані зберігаються нами на наших серверах у Канаді, Австралії, Бельгії та Великобританії, а також на серверах хмарних служб та І.Т. постачальників послуг, яких ми залучаємо, а також у фізичній формі в нашому офісі та на резервних і архівних об’єктах. Ми зберігаємо дані відповідно до нашої політики зберігання даних і нормативних вимог до зберігання даних.

Для отримання додаткової інформації про те, де та як довго зберігаються ваші персональні дані, а також для отримання додаткової інформації про ваші права на видалення та перенесення, зв’яжіться з нами за адресою: info@advantagegroup.com.

9. Ваші права та як отримати доступ до вашої особистої інформації та керувати нею

Загальні положення про захист даних в ЄС,  загальні положення про захист даних в Великобританії та Закон Великобританії про захист даних.

Для осіб, які проживають у ЄС, ЄЕЗ та Великобританії, ми підтверджуємо, що Advantage повністю відповідає вищезазначеним нормам. Якщо ви хочете підтвердити, що Advantage обробляє ваші персональні дані або отримати доступ до персональних даних, які ми можемо мати про вас, зв’яжіться з нами за адресою info@advantagegroup.com.

Ви маєте право вимагати виправлення неточної інформації, видалення Інформації та вказувати нам припинити обробку вашої Інформації. Якщо вам потрібна додаткова інформація або ви хочете зробити такий запит, зв’яжіться з нами за адресою info@advantagegroup.com. Ми перевіряємо, чи будь-яка передача даних за межі ЄЕЗ чи Великобританії регулюється ЄС. або вимоги адекватності Великобританії, стандартні договірні положення або міжнародні угоди Великобританії про передачу даних.

Ми можемо передавати дані, необхідні для виконання контракту між нами. У ситуаціях, коли дані необхідно передати в країну чи регіон, де ці заходи не застосовуються, ми запитаємо від вас чітку згоду перед здійсненням такої передачі. Закон про захист персональних даних та електронних документів («PIPEDA»)

Для осіб, які проживають у Канаді, ми підтверджуємо, що Advantage повністю відповідає PIPEDA та всім іншим канадським нормам захисту даних, таким як PIPA BC, PIPA Alberta та Закон Квебеку про конфіденційність.

Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою info@advantagegroup.com, якщо ви бажаєте:

• Підтвердити, що Advantage обробляє ваші персональні дані або для доступу до персональних даних, які ми можемо мати про вас

• Вимагати виправлення неточної інформації, видалення Інформації та відкликати свою згоду, що ви маєте право зробити в будь-який час.

• Вам потрібна додаткова інформація, задайте будь-які запитання про те, як ми обробляємо персональні дані, цю політику конфіденційності або бажаєте подати скаргу

• Ви повинні знати, що електронна пошта не є на 100% безпечним засобом, і ви повинні знати про це, надаючи нам особисту інформацію. Якщо ви не задоволені нашою відповіддю, ви маєте право поскаржитися в наглядовий орган.

Для осіб, які проживають у Канаді, будь ласка, звертайтеся:

Офіс уповноваженого з питань конфіденційності Канади

Victoria Street

Gatineau, Quebec

K1A 1H3

Для фізичних осіб, які проживають у Великобританії, будь ласка, звертайтеся: Офіс Уповноваженого з інформації

Wycliffe House

Water Lane

Wilmslow

Cheshire

SK9 5AF

Інші території

Що стосується осіб, які проживають на інших територіях, ми дотримуємося відповідних норм захисту даних. Будь ласка, зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації.

Privacy Settings

We use marketing and tracking cookies to better serve our users. You may opt-in or opt-out below.